Shopping på Nya Zeeland - Resor till Nya Zeeland
Varuhus på Nya Zeeland

Shopping på Nya Zeeland

Shopping på Nya Zeeland kan innebära besök på livliga marknader, små märkesklädesbutiker och stora shopping malls. Om shopping är en av dina favoritsysselsättningar, kan det lätt uppta mycket av din resa. Du kan då riskera att gå miste om alla andra saker det finns att se och göra på Nya Zeeland.

Nya Zeelands karaktär är inte bara uttryckt genom fantastiska landskap och sevärdheter. Om du har en lång lista av gåvor för att köpa så kommer du att bli imponerad av den höga kvaliteten och utbud av souvenirer som erbjuds. De prisvärda souvenirerna som kan köpas på Nya Zeeland är jade smycken och prydnader, handgjorda glas och lokala träprodukter, det finns även mängder med kläder i fårull, till exempel stickade tröjor.

Du tjänar ofta inte på att köpa kläder i Nya Zeeland, det är inte som i USA där ni kan spara ihop några hundralappar per klädesplagg, här handlar det snarare om några tior. Souvenirer kan man självklart köpa, men se till att ta en extra titt på det ni köper.

Det är inte obligatoriskt eller väntat att ge dricks i Nya Zeeland, inte ens på restauranger eller barer. Att ge dricks för bra service eller hjälpsamhet är dock ett val som besökaren gör. Restauranger och hotell på Nya Zeeland lägger inte på någon service avgifter i sina räkningar.

www.soderhavsresor.se
Roadtrip med extra guldkant för finsmakare med förstklassigt boende, välkända...
www.soderhavsresor.se
Nordön på Nya Zeeland är perfekt att upptäcka i husbil. Det finns mängder med vackert...
©2024 Res till Nya Zeeland