Flygplan från Air New Zealand

Flyg till Nya Zeeland

Det bästa och enklaste sättet för att ta sig till Nya Zeeland är att flyga dit. Det finns en del flyg allianser som har jordenruntbiljetter som inkluderar Nya Zeeland. De finns både i ekonomi och business klass och i varierande prisnivå beroende på hur många stopp du vill göra. Det finns också många flygbolag som endast säljer tur o retur biljetter.

När du beger dig ut på resan får du räkna med ett stopp i Europa och ett i Asien eller i USA. Några av de asiatiska flygbolagen har direktflyg från Skandinavien ner till Asien och därefter vidare till en av de större städerna på Nya Zeeland. Under resan kan du göra ett stopp halvvägs, till exempel i Los Angeles, Bangkok, Singapore, Hongkong, Doha eller Dubai. Med Singapore Airlines gör man stopp Singapore, med Thai i Bangkok, med Emirates i Dubai och med Qatar i Doha. Andra flygbolag med bra priser och servicevänlig personal är Air New Zealand, Qantas, Cathay Pacific, Malaysian Airlines, LAN Chile och Fiji Airlines.

Air New Zealand har den bästa jordenrunt biljetten till ett fördelaktigt pris med stopp i både USA, Söderhavet, Asien och där det går att få med Australien. Flyger ni med Qantas, Cathay Pacific och Singapore Airlines kan du också kombinera Australien på din resa. Många flygbolag inom samma flygallians samarbetar om priser med varandra för att få konkurrenskraftiga priser. Söderhavet ligger nära Nya Zeeland om du vill göra en avstickare dit.

Alla flygbolag erbjuder mat och dryck under flygresan, underhållningsprogram med filmer, spel och musik finns på alla flyg. Hela resan tar minimum 22 timmar, oftast upp mot 24 timmar eller mer. Ett stopp på vägen i en eller fler dagar gör er resa bekvämare då du har lättare att slippa sömnbrist och jetlag. Det är skönare att komma fram till slutdestinationen utan att vara totalt utpumpad.

Om du planerar att resa runt på Nya Zeeland kan man spara en del tid på att resa in på nordön och hem från sydön eller tvärtom och blad kan man lägga till någon inrikessträcka till förmånligt pris. Dessa måste bokas och betalas samtidigt som huvudbiljetten, det gäller att planera sin resa. På det sättet kan ni spara både tid och pengar. Avstånden på Nya Zeeland är inte så stora annars så det är spännande att ta sig runt med tåg, buss eller bil.

De billigaste biljetterna är giltiga i max en månad, vilket innebär att ni måste resa hem inom en månad. Det finns även många prisvärda tre månaders och ett års biljetter.

De vanligaste flygplatserna att anlända till är Auckland, Wellington, Christchurch och Queenstown. Från alla orterna går det att fortsatta förbindelser med flyg, tåg och buss till hela landet.

www.soderhavsresor.se
Roadtrip med extra guldkant för finsmakare med förstklassigt boende, välkända...
www.soderhavsresor.se
Fiska i nationalparken Hinchinbrook Island, en orörd oas och en av Australiens artrikaste...
©2024 Res till Nya Zeeland